Om DALeXI

DALeXI - Terminology Consultancy and Language Services bygger på kærlighed til formidlingsfaget og samarbejde og netværk. Det er en nystartet konsulentvirksomhed, som specialiserer sig i terminologi og formidling og opererer både på B2B- og B2C-markedet, dvs. virksomheder og private.

 

DALeXI tilbyder således på den ene side terminologirådgivning og -strategilægning inden for terminologihåndtering samt oplæring i det praktiske terminologiarbejde til offentlige og private virksomheder, og enhver, der har med terminologi at gøre, fx freelance oversættere eller fagpersoner. På den anden side formidling efter konceptet ”Know a Dane” til virksomheder og private, herboende udlændinge/expats, danskere, som eksempelvis har ejendom i udlandet, og nationale og internationale turister, herunder men ikke begrænset til oversættelse, tolkning og sprogundervisning. Læs mere under Ydelser og Sprog.

Vision

DALeXI bygger på kærlighed til formidlingsfaget og en tro på samarbejde og netværk, hvilket afspejles i DALeXI's arbejde. I DALeXI arbejdes ud fra konceptet om Know a Dane (kend en lokal) og en tro på, at der er brug for at fortsætte, hvor oversættelsesarbejdet stopper, da formidling rækker længere end som så. På samme måde arbejdes der ud fra en tro om, at terminologi er basis for al formidling og derfor skal ses som en investering. Terminologihåndtering og -arbejde tager tid, men den tid er nødvendig og betaler sig på sigt. En korrekt terminologihåndtering vil alle, som arbejder med terminologi, kunne mærke og vil påvirke formidlingen. 

Samarbejde & Netværk
Team

 Vi leder efter freelancekollegaer og ikke outsoucing i traditionel forstand. Er du interesseret i at blive vores nye freelancekollega send os da dit CV til info@dalexi.dk

I DALeXI er vi altid på udkig efter nye samarbejdspartnere og netværk. Har du et forslag til samarbejde send da en mail til info@dalexi.dk.