FORMIDLING

DALeXI tilbyder formidlingsydelser efter konceptet ”Know a Dane” til dig, der enten er kommet til landet og skal til at etablere dig og navigere i et nyt samfund og en ny kultur; og til dig, som er dansker, men som har brug for en hjælpende hånd i forbindelse med eksempelvis en ejendom i udlandet, herunder men ikke begrænset til oversættelse, tolkning og sprogundervisning.

Know a Dane-konceptet
”Know a Dane” bygger på konceptet om at kende en dansker (kende en lokal), som kender landet og kan give gode råd og vejledning, hvad enten dette er i forbindelse med et lejlighedskøb eller flytning til landet. Know a Dane-konceptet bruges på tværs af de ydelser, DALeXI tilbyder, både i forbindelse med herboende udlændinge/expats og danskere, som eksempelvis har ejendom i et andet land.
 
Ydelser
Formidlingen foregår på dit sprog. Du køber et abonnement af 1600,00 kr. per år, ekstra tillæg må påregnes ved oversættelse og tolkning og fysisk fremmøde. Du kan læse mere om hver enkelt ydelse nedenfor.

Sprog

Formidlingsydelserne tilbydes på spansk, engelsk, tysk, fransk og italiensk. Tolkning udbydes dog kun på spansk, dansk og engelsk.