Cookie- og persondatapolitik

Når du besøger denne hjemmeside, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af siden. Nedenfor uddybes det, hvilke oplysninger, der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

 

Cookies


Der anvendes p.t. nødvendige cookies på denne hjemmeside. Cookies er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Læs mere om cookies her.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning

Hvis du sletter eller blokerer cookies, kan du dog risikere, at siden ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Siden indeholder følgende cookies:

Personoplysninger generelt


Personoplysninger er alle slags oplysninger, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter denne hjemmeside, indsamles og behandles en række af sådanne oplysninger. Normalt sker dette ved tilgang af indhold, tilmelding til nyhedsbreve, deltagelse i konkurrencer eller undersøgelser, registrering som bruger/abonnent, ved foretagelse af køb via siden eller øvrig brug af siden.

Typisk indsamles og behandles følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og/eller selv indtaster oplysninger, behandles disse oplysninger desuden. Dette kan eksempelvis være: navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Normalt vil dette være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Når du kontakter DALeXI per e-mail

Når du selv kontakter DALeXI per e-mail, vil din henvendelse betyde, at dine personoplysninger indsamles, behandles og opbevares. Der vil normalt være tale om almindelige personoplysninger, som du selv vælger at sende til DALeXI som navn, adresse, e-mailadresse, o.l.

Formål


Personoplysningerne anvendes til at optimere vores ydelser og indhold. Normalt bruges de til at identificere dig som bruger og eksempelvis vise de annoncer, som vil være mest relevante, til registrering af køb og betalinger samt til levering af de ydelser, du har efterspurgt. Det kunne for eksempel være fremsendelsen af et nyhedsbrev.

Periode for opbevaring

Personoplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og de slettes, når de ikke længere er nødvendige ift. behandlingsformålet. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. 

Videregivelse af oplysninger

Normalt foregår videregivelse af oplysninger til  tredjeparter i forbindelse med brug af en side i forbindelse med målretning og relevans af annoncering, i det omfang disse oplysninger er kendt, og såfremt tredjeparter benyttes. Disse kan være af typen: geografisk placering, køn og alderssegment, mv. I afsnittet ”Cookies” ovenfor kan læses mere om, hvilke tredjeparter, der er tale om i forbindelse med cookies. 

Personoplysninger kan videregives til freelancekolleger, der har et arbejdsbetinget behov for at kunne tilgå oplysningerne. Herudover benyttes en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på DALeXI's vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

 

Der anvendes kun databehandlere i EU eller i andre lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Sikkerhed


Dine personoplysninger behandles sikkert og fortroligt i henhold til gældende lovgivning, herunder databeskyttelsesforordningen og databeskyttelsesloven.

 

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant. Du vil blive bedt om et nyt samtykke, i tilfælde af at det på grundlag af et samtykke givet til et formål efterfølgende ønskes at anvende oplysningerne til andre formål.

Indsigt, rettigheder og klager

I forbindelse med DALeXI's behandling af personoplysninger har du:

Al henvendelse om ovenstående kan ske til: info@dalexi.dk.

Ønsker du at klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet:

 

Datatilsynet

Borgergade 28, 5. sal

DK-1300 København

 

E-mail: dt@datatilsynet.dk

 

Læs mere om klageproceduren her.

Udgiver


Siden ejes og publiceres af:

DALeXI ApS
Telefon: +45 30 27 79 70
E-mail: info@dalexi.dk

Sidst opdateret 19.2.2021

© 2019 by DALeXI - Terminology Consultancy and Language Services